Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: a megoldás

Előzmény: #591375

Egyrészt nem akarok annyira keveset keresni hivatalosan, másrészt nincs kedvem hozzá, hogy le kelljen adnom a gerincemet, harmadrészt nem az én világom a politika.

Egyebekben azért írtam a MOL+ÖMV hálozatát, hogy azokon a részeken legyen határon túli töltőállomás is, ahol nincs határőrség, és oda a határőrséget, ahol van. Azért lássuk be, három intézménnyel nem sokáig tartana a tárgyalás. Aztán persze csatlakozhatna bárki is, de ezzel már indulhatna is a pilot akár egy hónapon belül és mire határidő lenne, már mindenki benne lehetne a buliban.

És hogy ez miért nem így fog megvalósulni? Mert az állam nem így működik, ahogy a multik sem. Ezért kerül többe annál, mint ahogy én elmondom, és ezért nem lehet úgy megvalósítani. Ugyanakkor arra azért jó, hogy elmondjam, hogy egyáltalán nem nagy szám egy ilyen rendszer megvalósítása. Ennél komolyabb projectekre is elég ennyi idő :)

Amit ugyanis meg kell érteni az az, hogy ha adott a technológia és know-how, akkor csak erőforrás és pénz kérdése a határidő. Kellő mennyiségű pénzzel az általam vázolt rendszert legkésőbb április végén be lehetne indítani.