Re: 2013.01.23.
Előzmény: #591007Az, hogy én egy s*ggfejet néven nevezek annak alapján amit mond, és nem polkorrektkedek, hogy "tapsoljuk meg elvtársak, hogy tud bééégetni, meg gééépelni", illetve, hogy megideológizáljam, hogy "ez saját gondolat és jó", mert ez a "liberálkommunizmus dicsőítése" az szerintem inkább egyenes beszéd és valóban sokat elárul azokról, akik nem vállalják a véleményüket, és inkább tapsolnak az elmebetegeknek is, ha az az ő általuk kedvelt hasábokon terjeszi a mételyt.
És ebben látod, tényleg alapvető különbség van közöttünk, én néven nevezek valamit, mert nem az érdekel, hogy ki mondja, hanem az, hogy mit mond.
És ettől szép a világ, hogy vannak olyanok is, akik vállalják a véleményüket és ki is mondják azt a szalonentellektüell jópofizás ehlyett.
Egyebekben is tipikus liberálkommunista propaganda az, hogy amikor valaki lerántja a leplet a hazudozásról, akkor messiáskomplexusosnak akarják beállítani azt, aki szembemegy a szent és sérthetetlen vallási tanokkal, ugyanakkor nekem nem csak igényem sincs erre, hanem pontosan tudom, hogy nincs egyetlen igaz út sem. Számomra bőven elég az, hogy a "vesztébe rohanó demagógiára" és annak módszertanára rámutatok és nincs más szándékom.
Aztán van, aki elgondolkodik rajta és van, aki jön azzal, hogy micsoda antiPC beszédstílus ez. Ez pedig sokat elárul az ilyen emberekről.
És ezért nem férünk össze.