Re: törölve
Hathor Előzmény: #589929Mit pfffzgatsz.
Kereken le voltak írva az eladásaim is.
Leírtam 545ön eladtam, majd egy órát elment a papír még 575re napi 15%ra, ahol én hamar kiszálltam 11%on aznap. Fél órával később találtam még 800darab körüli pakkot a spájzban, még azt is lezártam fél órával később, mint ahogy írtam, hogy eladtam.
Utána is le volt írva, hogy már nem veszem a szimetrikus háromszög után, hogy nem sikerült kivinni a tetejét, és onnan lefordult 500nál.
Utána még hetekig játszottak vele a többiek 450től, ahol mindig 10K vevők voltak, akkor már rég KEGben voltam feltöltve, azt is tudták a többiek, bár nem voltam köteles beszámolni. Az csorgott le, abba is beragadt lettem megint, azóta veszem folyamatosan, azóta meg y a duma 6FTos névértékkel, meg átveszed tőlem 6FT-on.
Tegnap rmborítottak 40.000darabot. Kinek a hatására? Tiedre? hogy ilyeneket mondasz Tkategóriás papírok: phyl, kredit, fuso, meg a többi.
Engem nem érdekel, legalább kapok olcsóbb szinten is.
Én nem foglalkozom vele, hogy mindekit klebeszéltek az összes kis papírról és ettől nem tud egyik sem emelkedni, mert bizalmat veszítenek az emberek és a kényszeres nyomásra eladják, hogy TE haver ez T-kategória, és találkozunk névértéken.
A birka látja csorog a papír, macika azt mondja, ezt akkor nem veszünk, nem hogy nem veszünk, hanem az 1000.darab 1000Fton vett papíromat, ami 10misi, eladom itt a pincében 10Fton, 30Ft-on, 50FTon, vagy 100on. Attól függ melyik hol van.
Remélhetőleg elindul a kilábalás a gazdasági válság gödrébőls, és az alulárazott papírokat visszatépik. Ezt regélem régóta. A többi meg azt mondja, tolvaj papír, adni kell.
Igen E-start 10.000nél, KEGet 1500-1000nél.
Nehogy már 100-50-30FT-on kelljen eladni!
Én itt már veszem ezeket.
Bocsi.