Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Janicroft Előzmény: #589372

Ha neked az jelenti a racionalitást hogy információk és tudás nélkül dobálózol ilyenekkel hogy: "Egy ilyen teló össze vissza veri az iphone-t és fele annyiba se kerül.", akkor nem gondolom hogy még egyszer reagálnom kellene a hozzászólásaidra.

Ez a topic arra van hogy a céggel és a környezetével, versenytársaival kapcsolatos infokat megvitassuk egymással, az Android sokkal jobb, és az "Egy ilyen teló össze vissza veri az iphone-t és fele annyiba se kerül." hsz-ek számomra a flame kategóriát jelentik. A céggel kapcsolatban írj valamit, aminek van hozzáadott értéke. Az hogy te nem szereted meg soha nwem használtad az egy dolog, de engem nem nagyon érdekel. Én használtam Androidot is, iOS-t is, Windows-t is, meg még sok mást. De ez sem érdekes itt. Mindenki azt használ amit akar. Ami érdekes számomra amikor Zotya vagy bárki más belinkel egy chartot, mert ők technikailag így vagy úgy látják; vagy jön egy hír amin lehet rágódni kicsit: miért járt tim cook ismét Kínában, milyen hatással lehet a megállapodás a China Telecommal a cég részvényeire, stb..