Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Borska Előzmény: #589342

tudod Hathor,én úgy látom hogy kétféle tőzsdei tréder ,spekuláns létezik

1 aki próbál ,lehetőségeihez képest reagálva a gazdaság rezdüléseire irányba állni,legyen az long ,short.... mégha olykor helytelen döntéseket hozva ,megbírkózva a stoppolódás keserű szájízével

2 aki hisz,illetve saját magát hitegeti,mert lehet mondani gondolni hogy megyünk még vagy esünk tovább,lehet sulykolni magunkba a hüleséget,ha nem úgy alakul a menet akkor pedig lehet duzzogni,nemérteni,eltűnni mint az aranyóra a cigányönkormányzaton.Lehet mondogatni évekig,5-10évekig hogy menet van, lesz mert előbb utóbb a bázishoz képest tuti lesz,és akkor jön az én megmondtam :) de lehet az esést is várni,mert a rakétából előbb utóbb kifogy a cucc és akkor hulló kö effekt,és jön a naugyeeee én megmondtam

csak kérdés érdemes-e ? lehet a kétféle magatartás 1-2-5 éves távlaton ugyanannyit hoz,de a második verziónak komolyabb esélye van a végső búcsúra ,a nullázódásra

ahogy én látom , a világ fundája nem igazán rózsás de legalább kézben van tartva ez pedig elég a rallyhoz,simán kimehetnek uj történelmi csúcsokra is akár,Mo fundája :):):) pedig olyan mint amikor az ember belibben az üzemi menzára,várja a sztraganov bélszintokányt besemel mártással de csak szójafasirtot kap 2 zsömivel , másnap ismét remél,majd ismét bízik,bízik,aztán majd lesz valahogy.....

Simor megy, politika jön,hufkamat megy,adóság nem csökken ????? ,tartalék felélése,ugrópuma vs bolháspuli,szóval igazán sokszínű a világ :)