Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Fordulat?

Janicroft Előzmény: #585960

Tavaly majdnem év végéig ment a paráztatás az Apple-ben, sorra hozák ki a negatív tartalmú cikkeket, a kákán is csomót kerestek. Az év vége közeledtével, amikor már nem lehetett a szőnyeg alá seperni a nagyon pozitívnak tűnő (mert az igazság csak a gyj-ben lesz) kínai illetve ünnepi eladási adatokat, akkor már megjelentek pozitívabb hangvételű cikkek, ajánlások, stb, miután a fiscal cliff megoldódott, utána meg pláne. Ettől függetlenül Bendegúznak lehet igaza mert a részvény eshet, de szerintem nem fog mert nincs mire esnie. Azt is olvastam hogy az Apple részvény eladások nagy része származhatott abból az okból is hogy tavaly még alacsonyabb adókulccsal tudtak adózni a részvények után elért nyereség után az USA-ban és sokan ezért adták, persze ez akkor nem csak az Apple-re hanem a többi részvényre is igaz kellett volna hogy legyen, mondjuk az Apple-en még úgy is vaskos pluszt lehetett összeszedni akárcsak az utóbbi egy év alatt is hogy valaki 500 környékén adogatta, szóval nem tudom emnnyire lehet hinni ennek a hírsztelésnek.

A lényeg hogy a cég egészséges, chart ide vagy doa, termelik a pénzt őrült módon, 2013-ban várhatóak új termékek, illetve ha midnen jól megy akkor valami nagy innováció is az év vége felé, szóval ezt a szintet én még mindig jó beszállónak tartom fundamentális alapon.