Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

prfecó Előzmény: #460874

Az év utolsó napján bűnbánatot gyakorlok.

Az első kibocsátás alkalmával vettem belőle és hittem a cégben.

Chartcenteren keresztül ismertem Formerplayer-t. Hittem neki és befektettem - kb.6 éve - néhány hullámzást jól elkaptam adtam , vettem.

Közgyűlésre jártam és az első 3 év rendben is volt.

Viszont kezdett túl nagynak , lenni , korlátlanul terjeszkedni . Ráadásul külföldön dolgoztam Lengyelország , mint befektető jelent meg és szép volt , csillogó-villogó. Hitelt iszonyú mértékben kapott , bár az ottani gazdasági sajtó sok hátsó dolgot írt pl.manipulatív árfolyam emelkedést magyar és lengyel tőzsdén , kamu eredménykimutatásokat, stb.

Végül RFV néven még engem is pokolba kívánt néhány magyar tőzsdés haver. Remélem nem miattam ugrottak bele.

E-STAR néven már nem hittem benne bár azért hol itt-ott csipegettem adtam vettem , de már csak hetekre.

Rényi Gábor legjobb tanítványa lett a Vezérigazgató és utóbbi két évben a mérlegeket ott hamísitották meg , ahol lehetett. Lengyeleket kijátszották Erdéllyel szemben és Magyarországon meg diadalittas kijelentéseket adtak ki. Igazi vadkeleti maffia lett ez a Cég konglo , Holdingként tevékenykedett kiválóan könyvelt.

Soós volt bróker itthon vezette a befektetőket meg ( bankokat , befektetési alapokat kisbefektetőket a tőzsdén keresztül és kötvényajánlatokkal is ) profi módon.

Molnos summa cum laudés ügyvéd Erdélyben tevékenykedett , most ők ketten az aláírok" E-STAR.cs.a.".

Remélem indul eljárás , de tudom NEM LESZ SEMMI , MERT NEM ÉRDEKE A MAGYAR PÉNZARIKTOKRÁCIÁNAK , akik összezártak a K@H botrány , Postabank botrány esetén is.

Egyszer lehetett megfogni őket a VWM Lizing fa. esetén -ott is a magyar állam fizetett hátsó alkuk után - mert a Bírósági per nyerésben 4 év után kimutatta a K@H Bank és a Magyar Állam felelősségét( ÁPTF felelősségét) és megérte 4,5 milliárd forint kifizetését ne legyen nagy sajtóbotrány.

Viszont a E-STAR részvényt , ha nem lesz felszámolás korlátlanul vásárolok. Sztem nem lesz , mert van az értérkek/igazgyöngyök még elrejtve vagy jön egy NABI -hoz hasonló játékos.( - 8,9millio Euró

elég jó indok)

BUÉK mindenkinek

prfecó