Re: itt van a lényeg !
Dr. ursi Előzmény: #583908nem.
eccerűen csak egy csatát mindig az nyer meg, aki ismerve a terepet hamarabb lép.
kb. olyan volt ez mint Zrínyi kirohanása :o)
eccerűen hamarabb léptünk ugyanabba az irányba mint ami a bedöntők eszköze volt.
ettől konkrétabban nem írom le.
csak egy pl.
anno teljesen hülyének gondolták az emberek lázár, majd rogán majd maga orbán is nyilatkozott mind-mind direkte forintgyengítő nyilatkozatok voltak.
echte, bele a közepébe.
emlészem még én is szidtam lázárt hogy hülye ez miket beszél waazz begyengült forint 20-at egy nap.
ez a lényeg hamarabb elindította a játékot és így ők irányítottak, akik pedig irányítani akartak lemaradtak és nekik már nem érdekük a vonatra felszzálni nekik a gyeplő v fűtőlapát kellett volna, így amikor az elindított forintgyengítés pozijait zárták (NEM A FIDESZ) hanem a piacon a spekik nyitották mert pattantak rá trendre akkor már az erő ellen nem tudtak ezek dolgozni.
a kormányközeliek csak nyilatkozatokkal maguk indították be azt a folyamatot amivel csődbe akartak minket vinni.
de mivel mi voltunk az irányítók így már az eszközt kivettük a kezükből és ez a lényeg, mert az az úr az a nyerő aki irányítja a folyamatokat.
ettől értelmesebben nem tudom leírni.
ha valaki érti érti ha nem nem.
és ebben zseni a tolcsy.
többek közt.