Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #582903

Nem lakás téma, de pl most a Brico bezár, hogy mi volt helyi áruházban, úgy lefosztották mintha ingyen adtak volna mindent. :) Feltűnően sok rendőr is volt mikor kint jártam lehet balhé is volt. :) 40-70% kedvezmény aztán máris kapós volt a sok cucc karácsony előtt. Elhordtak mindent szinte.

Lakás az kicsit más téma, de pl ingatlanárveréseken ahol azért piaci alatti árak alakulnak ki, egy normális ingatlant vsz nem gond most sem eladni, lakást házat, hogy hogynem vhonnan előkerül a vevő.

Azt nem gondolnám én sem, hogy egy támogatott hitel egyszerre megoldja a szitut, de a javulás felé lehet egy lépés. Lehetne. Pl Nyomott áron, jó lakás, nagyon kedvező hitelkonstrukcióval (bőven betéti kamat alatti Ft hitel kamatokkal), felcsillanna a szemem.

Bérbe kiadni, bérleti díjból bejönne a törlesztés, kamatkülönbözetből és jönne haszon, és azért hosszabb távon csak nem zuhannak le 10 Ft-ra a lakásárak.

Nem tudom, hogy itt van e az ideje ilyen spekulációnak, de sokat estek az árak azért pár évvel ezelőtthöz képest, zavarosban lehet halászni talán lassan.