Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #580462Az a gond, hogy 2013 a világban elég sokféleképpen alakulhat. Pl el tudom azt is képzelni, hogy az egész 2013-as év egy lassú emelkedésről fog szólni a világban. Rövidebb távra nézve el tudom azt képzelni, hogy most amcsik megegyeznek a kiigazításokról, és jövő év márciusáig emelkednek. Az azért csak minket is vmilyen szinten magával húzna. Igaz korlátozottan ahhoz képest ha normális gazd polunk lenne, de mégis, minden nyomorunk ellenére csak emelkednénk vmit.
Az biztos, hogy amíg ezek az emberek ezzel a gazdpollal viszik az országot, a Bét vergődik, de ettől még emelkedhet. :) Ha abban biztos lennék , hogy jön a világban egy baromi nagy esés hamarosan, eladnék, mert bizton lehetne rá számítani a Bét abból bőven felülteljesítően kiveszi a részét. Na de jön e ilyen vagy inkább araszolunk felfelé hónapokon keresztül? Nagy kérdés.
Csak annyi a parányi különbség a magyar eseményeket nézve, hogy most pl 5k-nál lennénk egy Imf-hez húzó 2013-assal , nem 4 k-nál ahol vagyunk. Ez is gond.
2014-es választás még messze van, de ha ott Bajnai győz az Otp-nek elég jó hír. Bár messze van még ez majd előtte pár hónappal már többet lehet látni.
Az, hogy utána következő években mi lesz az megint egy más kérdés, azt tudnám mondani, hogy annyira nem tették magasra a lécet a forradalmárok a munkájuk színvonalával, hogy ne lehetne jobban csinálni, és akkor nagyon finom voltam. :)