Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #580459De miért nem vennéd igénybe, ha meglenne a devizahiteled? Milyen ellenérv van? Csak nyersz vele. Kivéve azt az esetet ha a kormány fél év múlva megint megmenti a devizahiteleseket, kivéve azokat akik árfolyamgátban vannak.
Ez az egyetlen racionális ellenérv lehet. Ez pedig a kormány eddig témában bemutatott összevissza bal****kodása miatt jöhet képbe mint érv.
Nekem is ha ezt az érvet hozza fel vki, nem tudom cáfolni neki, hogy ez butaság, mert lehet, hogy ez a kormány rámcáfol fél év múlva aztán magyarázkodhatok. Vki ezt mondja nekem azt mondom rá , lehetséges ezektől a birkáktól kitelik. :) Ezt sikerült elérni ezzel a kiszámítható megtervezett lépéssorozattal.
Mnyp az egy teljesen más ügy. Szomjas emberek , és a családi ezüst tündérmeséje. :)
Abból a szempontból viszont valóban hasonló, hogy a közvetített üzenete nagyon nagyon káros annak a lépésnek is, ez a közös nevező.
De hát mit érdeklik holmi jövőbeni üzenetek a fiskális alkoholistákat akik most szomjasak? :) Annyira érdeklik őket amennyire láttad. Felnégyelés. :)