Re: nincs cím
Előzmény: #577999Nem nagyon tudok már neked mit írni: Egyszerűen nem veszed észre, hogy az eddig alternatíva nélkülinek hitt vallásod, teológiád, hited csúfosan megbukott. Innentől kezdve vagy tényleg semmit nem értesz abból ami körülvesz (fiatalkori demencia), vagy nem akarod érteni, mert görcsösen vágyod azt, hogy újra az a világ legyen, amelynek kiszolgálásából jól éltél korábban (időskori infantilizmus).
Egyszerűen annak, amit te írsz, annak nincs semmi értelme, körülbelül ugyanazt a fanatikus vak hitet kéred számon ettől a kormánytól, amelyet a liberálkommunisták kérnek számon a belső párton, illetve az azt vezető dictatustól. Képzeljed el, errefelé nincs fanatizmus, nem kell a politikusoknak hinni és nem kell azzal törődni, hogy adott helyzetben mit mondanak, mert az csak az adott helyzetnek szól.
Ezzel szemben jól lehet látni azt az alapvető irányt, azt a konzervatív fordulatot, amivel lefordul az egész EU erről a beteg világképről és ideológiáról. Most hogy mást ne mondjak, ilyen nyíltan, ilyen világosan szembedícsérni még én sem szeretném a mi kormányunkat, mint ahogy az EU teszi:
És emlékeztetnélek arra, hogy én előre megmondtam, hogy Copy+Paste lesz a magyar program, és nem azért, mert Matolcsy, vagy Orbán lenne olyan szeretetreméltó a számukra, hanem azért, mert ők voltak olyan bátrak, hogy meg merték lépni azt, hogy lemennek a liberálkommunizmus útjáról és visszatérnek a konzervatív gazdaságpolitikához, ami nem más, mint valójában az ultraorthodox gazdaságpolitka, amihez képest a liberálkommunizmus volt az ultraUNorthodoxia csúcsa.
Úgyhogy, amig nem tudod felfogni, hogy bukott ancient regime-et próbálsz fényezni és ezen kívül nincs önálló gondolatod, addig többé ne nagyon várj tőlem válaszokat azokra a beszólásokra, aminek semmi értelme nincs a konzervatív gazdaságpolitika fikázásán és lejáratásán kívül. Egyszerűen sorban dőlnek be a vélelmeid, sorban dőlnek meg az ideáid és sorban buknak el a "nagy problémamegoldóitok", mert ahová csak lépnek, csak nagyobb problémák keletkeznek.
Egyszerűen hihetetlen, hogy képes vagy komolyan venni egy politikus aktuálpolitikai nyilatkozatát, mert ilyet legfeljebb egy hithű liberálkommunista vezetőtől lehet komolyan venni, aki mindig és minden körülmények között ugyanazt mondja, pusztuljon a nemzet jeligére. DE ezt többé nem írom le neked, ha megérted, megérted, ha nem, hát nem. Akkor neked megmarad a kicsinyes "a politikai pártvezetés két éve ezt mondta, két hete meg ezt, most meg azt, hogy lehet ezekhez igazodni", nekem meg az, hogy "ha két éve ez volt a helyzet, akkor azt kellett mondani, ha két hete az, akkor meg azt, ha most ez van, akkor meg ezt".
ÉS ennyi :)
No szép napot ;)