Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Kissherceg Előzmény: #573959

tegnap láttam az orosz börtönökről műsort. Ugye az amerikai intézetekkel kezdődtek a sorozatok, de mondhatjuk, hogy sehol sincsenek a jó öreg tundrához képest. Ilyen fegyelmezett rabokat, mint az oroszok még nem láttam. Ha az őrök elítéltért mennek, akkor legalább nyolcan vannak és még egy aranyos kutyus, ami minimum németjuhász, de többször egy aranyos két méteres kaukázusi. A börtönökön kívül hűsítő -40 fok van és a rabokat nem nevezném túltápláltnak. Két menü van: leves vagy kása. A szobákban nincs tv, és sportolási lehetőséget se kaptak a rabok. Ellenben mindennap 4 kor kelnek egy 20 perces ugrálásra a -40 fokban. A smasszer szerint ez a kis mozgás feldobja az egész napjukat. :))

Tehát szemben az amerikai agresszív izomkolosszus négerekkel szemben az oroszoknál a legbrutálisabb izomagyakból is kis nyüzüge kopasz lesz. Nagyon tetszett még az a megoldás, hogy a börtön ajtó nem közvetlen a cellát nyitja, hanem először egy kis belépő van és utána a rács. Így az elítélt már háttal várja az érkező embereket, hogy megbilincselhessék. Annyit válaszolhat a fegyőröknek, hogy Igen, Uram :)

További érdekesség, hogy a fekete delfin nevű intézményből még soha nem szökött meg senki. A főfazék csak annyit mondott mosolyogva, hogy itt csak koporsóban szokás távozni. Egyébként bemutatták az aranyos 10 kaukázusit amit fegyelmezésre tartanak, elég meggyőzőek voltak...