Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #575743Lehet, nem tudom, van cac longom dögivel:)
A szint, amit nézni szoktam, jelenleg 7 227, ha átviszi, akkor szokott menni legalább 50 pontot. Ha nem, akkor marad alatta, ez logikus :)
Egyébként tudod írtam, mást csinálok, mint amit eddig vezettem. A módszer a következő a legegyszerűbb számokkal:
Adok mondjuk dax-ot 7 220-on, veszek cac-ot 3 490-en. (most ott állnak, ezért írom).
Dax-ot kettőt adok, cac-ot 4-et veszek. Ha a dax lemegy 100 ponttal, visszaveszem a felét.
Namost, ha lefelé megy, lesz 1 dax short, és 4 cac long. Amikor a dax volt 5000, a cac 2 800. Tehát cac essen 700 pontot, az 2 800 Eur veszteség, akkor a második dax esik 2 200 pontot, az 2 200 nyereség, tehát 600 Eur a kockázat.
Ha a dax zárástól felfelé megy, akkor meg a 4 cac long többet termel, mint az 1 dax short, és így egyszer a teljes pozi nyerőbe fordul. Akarok nyerni rajta 100 Eur-t, így összesen nyertem 200 Eur-t.
Ha felfelé megy, akkor meg menjen, amíg akar, a 4 cac long kb fedezi a dax shortot. Lehet, lesz rajta 100-200-500 Eur veszteség ATH körül, de az belefér.
Szóval, most így játszadozom, ezért mondtam, 2* annyi dax longomnak kell lennie, mint dax shortnak.