Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #575193Na de találtam egy tanulságos írást neked az utunk bukkanóiról olvasd el szerintem telitalálat:
"A lényeg: kit érdekel, mi a fenntartható szerintetek. Ilyen dumával menjetek a jávorpalihoz, annak pünktlich ez a mániája. Hogy mi fenntartható, annak a magam részéről meg vagyok győződve róla, hogy mi az: az, hogy mi nyerjük a választást legközelebb is. És az fenntartható, mint a ****élet, basszátok szájba. (Ezt, hogy mármint basszátok szájba, ezt a Gyuri kérte, hogy írjam bele, bocs.) Mert hogy hogyne lenne fenntartható?! A Lali pénzével, meg a Gyuri eszével? "
"Még az után is fenntartható lesz, és nem kizárt, hogy az az után következőben is fenn lesz tartható. Azaz ti tulajdonképpen bekaphatjátok, méghozzá biszhundertundcvancig, stinkige Juden."
"De bárhogyan is, egyet véssetek az eszetekbe: ha engem szívattok, tízmillió embert szívattok. Tízmillió európait méghozzá. Mínusz békemenet.
De azt a sok hülyét meg mondjuk ki nem szarja le."
Hát ez ütött könnyem is kicsordult nagyon eltalálták a karaktert. Tízmillió európai mínusz békemenet k. nagy duma, jujj ez kegyetlen volt:)
"méghozzá biszhundertundcvancig, stinkige Juden." LOL hát rég nevettem ekkorát mint ezen az íráson, sajnos kicsit hajaz a valóságra az egész, de nagyon tetszett.