Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #575031sráckoromban sokat stoppoltam..jugóban kétszer végigstoppoltam a tengerpartot..Rijekától az albán határig meg vissza.. kempingekben a tengerparton aludtam..jó volt félelmetes szabadságérzettel..csuda volt Hvaron aludtam egy magaslaton a sziklán..reggel felébredtem ..csodás panoráma..jöttem le a szerpentínen..jött mögöttem egy kistraktor..tréfából stoppolom.megáll..öreg csak a fejével int szálljak fel..fügeágak tetejére ültem..elindultunk..öreg megint csak a fejével int egy kosárra..tele friss csodás fügével...levitt a faluig..ahol épp indul az élet..bemegyek a piacra..halak friss zöldségek..a parton eszem egy scsevapcsicsát..tán 100-120 dollárom volt..meg a vonatjegyem..
Vagy reggel a tengerparton ébredsz a hálózsákban..egy fejessel indítasz a reggeli napfényben..buszon összejössz egy jómellű csajjal akinél 3napig elalszol..
ezeket fiatalon kell megélni..
a korral változik a komformérzet..változnak a prioritások..még az sem mindegy férfi vagy nő vagy..
idősebbeknek és a nőknek egy idő után a biztonság az első..
nálam jómódú az akinek a passzív jövedelme fedezi az éltvitelét..és 1-2 évnyi tartalékkal rendelkezik..
gazdag az aki a fentieken kívül még vagyonosodik is..a döntései korlátozzák a fogyasztását...igénye szerint él és alkot..jelentős vagyonelemekkel bír.