Re: fickó robi is orbanizálódik :o) írná egy ballib lap munkatársa
Előzmény: #572412Kösz a cikket, nem véletlen, hogy nem propagálják, még a zsindexen is a háttérbe került, hiába, érződik a "degenerációváltás", az öregbítés... ez a hülye már tényleg egy igazi baloldali balphasszá vált, aki visít, mert a vesztét érzi.
Egyszer pedig azért már igazán leordíthatná az amerikai nagykövet, hogy "az előzetes regisztrációval megvalósul az intézményes diktatúra" kissé undorító szöveg, hiszen éppen ezzel diktatúrázta le az egész USA politkai rendszerét, hogy most más, hasonló rendszert üzemeltető országokat ne soroljunk fel. Egyebekben azt egyáltalán nem értem, hogy mitől zárna ki egymillió embert a regisztráció, ezt szerintem már maga sem érti, csak úszit és nyüszít.
Ez viszont tetszik:
"Lapunk úgy értesült, Bajnai Gordon tanácsadói környezetében jelenleg az a többségi vélemény, hogy a Gyurcsány-pártot, azaz a DK-t és Kuncze Gábor „liberális egyesületét” egyelőre nem kellene meghívni az Együtt 2014 választói mozgalomba. Gyurcsány és Kuncze ugyanis több választót riasztana el, mint amennyit hozna – hallhattuk „bajnaista” forrásunktól."
Magyarán, ahogy előre jeleztem, indul a szalámizásuk és a mócsinggért való küzdelem, hogy ki legyen az úr a szemétdombon. Sajnos ezt a liberálkommunisták mindig az ország kárára akarják megvalósítani, és azt hiszik, hogy majd elődeikhez hasonlóan akkor fogják őket támogatni az idegen pénzügyi hatalmasságok, ha minél jobban uszítanak az ország ellen. Nem baj, lejáratják magukat a választásig.
Hogy úgy mondjam, az eszetlen balphaszok nem tanultak a Fidesztől, akik leginkább azzal nyertek 2/3-ot, hogy befogták a szájukat, ahogy saját maguktól sem, hogy amikor Hornék ekézték Kunczét, akkor el is vesztették a kormányalakítási lehetőséget.
Úgyhogy, csak így tovább, másfél év alatt a nullára is leírhatják magukat ezzel az uszítással, ha így folytatják. A bajnaista meg nem is rossz kifejezés, könnyen megállapítható, hogy kik akarják Görögország sorsára juttatni az országot, helyesebben, hogy kik akarják Görögországot kimenteni az uzsorások karmából, hogy Magyarországgal helyettesítsék be.