Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Dr. ursi Előzmény: #569360

miért van az h amit gondolok és leírok nem megy át hozzátok ?

miért a saját gondolataitokat teszitek bele és adjátok elő úgy mintha azt én gondolnám ?

te lehet h ezt gondolod, de én nem.

tehát ismét tényeket rögzítek.

nem vagyok bróker.

most ugyan az a munkám, értsd. ilyen beosztásban, állásban vagyok (ettől egyértelműbben nem tudom hogy kéne írnom) h ugyanazt értsük rajta.

lenézem a brókereket.

mert tudom, látom hogy milyenek és mit csinálnak az ügyfelekkel.

és lenézem az ügyfelek többségét is, mert tipikus ügyfelek, azaz fogalmuk sincs a piacról de meg akarják mondani a tutit, mindig az aljon akarnak venni és a tetőn eladni aztán csodálkoznak ha beragadnak, vagy esik még miután vettek, tiptikus pánikolós kisbüfi a legtöbbje: értsd amikor ők eladnak azonnal venni kell és fordítva mert kijelölik a piac alját tetejét - mindig - ez eccerű tapaszatalat!

aki ért a piachoz az nem brókerrel köt, hanem maga és nyer.

mert olyan is van aki azt hiszi h ért hozzá és maga köt és bukik.

sajnálom ha te úgy érzed h magas ló böf.

én meg azt látom h minden új fiúnak le kell írnom életem történetét a neten mintha erre nekem kötelességem lenne.

nem értem.

---

az e-starnál is beírtam honnan van a pakk.

s mi a fenének lézengjek itt vagy írkáljak ha nincs épp aktuális ügyletem ?

kellett volna nekem is pánikolnom v tobzódnom itten h jaj bukó a pakkom, jaj kiszálltam jaj micsinájjak, vagy mi ?

én tudodm mit várok és ennyi.

néha beírok.

legközelebb ide csak akkor amikor már eladtam.

elárulom neked :o) ez már négyszámjegynél lesz.

valszeg utána még tovább fog menni a papír, de akkor se fogok írni h jaj mié adtam el ja micsinájjak stb.

--

unom, h vannak akik annyira ráérnek h midneféle klónokkal itt saját magukkal fórumoznak, meg grafománok, meg mint ex ... már elnézést extől, de mire jó amit itt művelt művel ???

-

már megbocsáss :o) de most megyek, bekenem a szemem alját csipkebogyómagolajjal - ajánlom mindenkinek akinek sötét karikák vannak a szeme alatt, eszement jó ! és szunya.