Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Klón Előzmény: #565332

Jajj,Lupin, csak nem tud leállni.

Nekem milyen vaj van a fejemen? Miért félnék én magától? Csak mert Klón nicknevet választottam, maga megszemélyesített, mert emlékeztettem valakire? Ez már ok arra. hogy ismeretlen szereplőket a neten fenyegessen? Mivel? Mi a vád, spion? Azért mert utálom a görényszagot, még elviszem a gyereket az állatkertbe. Nem kell ahhoz bűnözőnek lenni, hogy utálja az ember a rendszer kiszolgálóit, akik semmi mást nem tesznek, mint visszaélve hatalmukkal információt gyűjtenek-halásznak. Maga már nem az első helyen teszi ezt, a tőzsdefórumon is nem egyszer ámokot futott..szegény Anakin tudna erről mesélni, meg gondolom mások is, hogyan hurcolták meg őket egy-egy óvatlan véleményükért. Maga miatt.

Ha sima kazánkovács lenne, legfeljebb jót mulatnék a magabiztos sületlenségein. De hogy az ilyenek miatt, mint maga egyre élhetetlenebb ez az ország, ezt már nehezen veszi be a gyomrom. Adathalász-spion, még magának áll feljebb, ha leleplezik. Persze sokan mondják, hagyjam, ilyen figurák mindig voltak-lesznek. Ez egy típus. Lehet nekik van igazuk.