Re: OTP
Hathor Előzmény: #565100"hathor majd megmondja"
Globálisan válaszolok, ne vegyél mindent magadra, csak majd azt, amit írok, hogy neked mondtam.
Yo reggelt!
Leültem gép elé, mondom megnézem mi a termés este 6óta amióta nem voltam.
Kár volt :D
Robbaj: Te mindig azt mondod, lezártad a témát velem.
Nem tudok mást mondani, minden nap egyszer megkérdezed, hogy most mit fogok rajzolni, mondani. Nem tudom mi lehet ez a kiváncsiság, hogy csak velem foglalkozol, de elfogadom, kíváncsi vagy rám. Egyszer meghívsz egy ebédre, és megismersz.
Más is várakozik rám egy ebédre már innen a fórumról, mert beszélni szeretne velem. Semmi gond.
Lupin befejezte a folyamatos csőd szöveget.. pedig ezt minden nap, minden kereskedési órájában elmondta eddig. Most két napja Te mondod nyíltan a csődöt. Ok. semmi gond, rájöttél csőd lesz. Mondtam ne vegyél ilyen papírt, nem neked való. Rám támadtál, hogy mi nem neked való, te ezen már többet kerestél mint én. Persze, mert nekem csak egyszer volt 3000nél (Lupin emlékszik, meg Bence is), amit aznap pár százalékkal feljebb gyorsan eladtam. Így neked több trade többet hozott. Akkor van mit visszaadni, ha csőd lesz. Nem probléma.
Nekem ennél a papírnál csak egy pár százalékot van mit visszaadni, ami kisebb tétellel volt.
Vettél papírt ennek ellenére, láttál benne fantáziát, ennek ellenére minden nap Slyt, meg a többieket kérdezted lehet-e venni szerintük?! Ez így volt többször. Sly biztos emlékszik rá, ha Te nem, láttam rajta, hogy már belefáradt, mert többször leírta, mit gondol.
Ok. semmi gond, megvetted, most csődöt mondasz megint meglévő papírokkal.
Semmi gond, szabad akarat volt, saját gondolataid, elmondhatod, meghallgatjuk.
Ennek ellenére minden nap engem kérdezel, hogy Hathor most mit csinál, most mit mond, most mit rajzol, mit fog rajzolni ha benéz 300alá. Ezek hangzottak el, napi kérdéseidben. Majd közölted, hogy nem foglalkozol velem, lezártad a témát, amikor én egyet vissza mertem kérdezni.. de azt is olyan stílusban adtad elő, hogy én mit kérdezgetek, hogy majdnem lerepült a sapkám.
Ok.. nincs baj, higgadtak vagyunk. Én is, Te is. Eszedbe jutok, érdeklődsz felőlem. Rendes vagy.
Menjünk tovább. Lupin, meg Ex oltja napi szinten a társulatot itt a csőd, jajj nagy baj lesz, Csabika börtön, Einstand.
Pár napja Lupin elvesztette a fonalat. Valami olyasmit mondott, hogy nehogy másképpen ferdítsek. Hogy most valóban tanácstalan, nem tudja a kusza szálakat összerakni. Ok. Elbizonytalanodott. Ex sem tud sok újat kitalálni. papagáj szindróma ne kamuzz, bennfentes vagy szöveggel. Ezek mennek napi 16órában.
Soós kiírta, csak a BÉT közleményt olvasd.
Ehhez képest, mindenféle elméletek születnek elemzőktől, fórumtagoktól.
A befektetők csak részletes tájékoztatás mellett hozzák meg döntéseiket, tájékozódjanak a BÉTről! Mondja Soós. Nem mi mindenhonnan mástól tájékozódunk. Lupin, és Ex társaságában, akiknek nincs papírjuk, de 16órában csőd drukkerek, meg árfolyam esés drukkerek, de ezek mellett önzetlenül mentenek meg minket a bajtól.
A megmentés dicséretes.
Kérdés kit mentenek meg?!
Itt van Robbaj. Tudja, hogy gázos a papír, én úgy látom folyamatosan parázik, de elmondása szerint nem.. mégis veszi a papírt. Mindenhol leírták csőd, de vette.. saját döntése. Hitt a papírban valamelyest, megpróbálta, most csődöt mond, nem hisz benne.
Ezek ilyen ismétlődő fázisok. Kb kétszer megvette, eladta a félelemtől hajtva.
Kényszerítette valaki, hogy megvegye? Nem.
Engem kényszerített valaki, hogy megvegyem a papírt? Nem.
Vállaltuk a kockázatot? Igen.
Aláírtuk a határidős szerződéseket, tudomásul vettük, hogy kockázatos a tőkepiac? Igen.
Buktunk már lét a Béten? Igen.
Élünk? Igen.
Ok... menjünk tovább.
Egy két hete nagy röhögés volt a topikban, hogy lóf@szt kapnak a kötvényesek 2012/A kötvényük után. Sitt, csőd, kampec. Majd felszámolás után kapnak valamit 5év múlva.
Most azon rinyálunk, hogy jajj mégis kaptak, de csak 35%ot.
Tudod, hogy ki adta 35%on?? L van írva ki adta át, milyen alkuért cserébe 35%on?
Biztosan kell sajnálni azt a szerencsétlent, és ezért tovább csődöt kiáltani??
Arról volt szó, hogy nem kap semmit, jól meg lesznek szívatva.
Kapnak.. pénzt. Sőt!! Előkerült a kalapból 2.5MRD is a kötvényekre..
tudom, állítólag 8nap van rá, hogy megérkezzen a pénz, az egy nappal később van, mint a határideje a kötvény lejárta.
Tegnap ment a siránkozás, hogy csak 100milka van a cégnek tegnapi kötvény vásárlásra, mindenki jót röhögött, kalapoztak mondjátok. Utána újabb röhögés, garage kiárusítás útján még 20milla előkerült, mondtátok, nevettetek.
Ok.. de napközben az volt a gond, hogy még 50%ot sem tudnak kifizetni.
Este bejelentette a cég Bét honlapján közleményben, hogy 8naon belül megérkezhet a pénz, így további kötvény beváltási igényüket jelezzék a befektetők.
NA ez már most senkit nem érdekelt, hogy még szerdáig át lehet játszani a pakkot, és továbbra is hajlandó fizetni a cég.
Most szegény kötvényeseket sajnáljuk.
Szegények csak 35%ot kapnak. Előtte azt sajnáltuk, hogy semmit sem fognak kapni, mert Einstand.
Aki kötvényt vett, kockázatot vállalt. Aki részvényt vett, kockázatot vállat.
Engem nem hívtak fel ezzel a 10%os kedvező hozammal, kötvény programmal szerintetek 2009ben? De igen.. mondtam, köszönöm nem élek vele.
Ugyanúgy felhívzak B-tellel is. Én nyitottam B-tel topikot is, ahol már akkor megírtam, hogy Bétre jön a B-tel. Senki azt sem tudta mi az a B-tel, fél év után Fornit közölte nevetve, hogy én már fél évvel előbb tudtam, hogy B-tel belép a tőzsdére, mielőtt közölték volna.
Azt sem vettem, pedig valami 12-13%kamattal kecsegtettek.
Eddig azt mondta maga Ex, hogy a 2012/A pakk, majdnem egészében intézményeknél van.
Kell sajnálnia itt a kisbüfinek az intézményt, aki lepaktált a céggel, háttéralku fejében?
Kisböffencsnek pisztoly volt a fejénél, hogy vegyen kötvényt, vagy adja most el 35%on? Nem.
Szabad döntés? Szabad döntés.
Fizetnek 2012/A-ért E-star? Fizet! MEnnyit? Annyit. Kockázat volt? Volt! Kötvényes elfogadta? elfogadta!
Lengyel hitel mennyi is? 36 millió zloty (2,45 milliárd)
Sárospatak decemberben fizet: 200MFTot elismert, eszközökkel együtt valami 500MFT fölötti összeg jött ki, de mintha 600-900MFT között olvastam volna, ezt most nem tartom fejben.
Sárospatak eddig tiltakozott, Ő nem tartozik, most egyszeriben elismert, fizetési hajlandóságot mutat.
Tudom, Ex leírta, nem fizet az semmit.
Resz el lett adva: ebből kapott 2.8Millió eurót.
Most bejelntték, hogy fejér megye felől jön 2.5MRD forint 8napon belül.
Ezek az utolsó hetekben, napokban jövő pénzek.
Mi kell még nektek?
És még mi mindent nem tudtok, meg mi mindent akartok tudni??
Tudom, ebből is minden a szállítóké, meg a Raffié..
Ennyi zseton?
Tovább ne menjünk, mert estig írhatok.
TAt nem mondom, azt mondtam, aki kíváncsi rá írja meg priviben, azzal minek fárasszak is bárkit is.
Többet nem szeretnék az ügyről írni.
Nekem semmi bajom, befektettem, vállaltam a kockázatot. Nulla, akkor nulla.. mit kell ezt minden percben leírni?
Én sem írom, hogy dupla alj, dupla alj, fordítós gyertya.
Elmondtam egyszer, elmondtam kétszer, aztán viszlát.
Írni ne írjatok, nem válaszolok rá.
Indul a hosszú hétvégém, nem pespedek itt be, a sok megfáradt ember között.