Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: érdekességek az inflációhoz :o)

Dr. ursi Előzmény: #562033

tudod én meg azt vártam volna tőled, hogy legalább majd tiltakozol az ellen hogy mutyerolósnak titulállak :o) de nem tetted.

mert ez nem titulálás volt, hanem hsz-eidből te magad írtad sokszor hogy mutyizol hogyan csalsz adót hogyan keresed a kiskapukat, mindenben.

ez nem méltó hozzád.

ahogy ez a vergódés se amit itt műveltél.

túl magas az életszínvonalad, túl hamar túl sokat kerestél.

lehet ez a baj ?

konkrétum: itt nemcsak Mo. van recesszióban. hanem az évezred - de minimum az évszázad :o) - válsága zajlik éppen világszinten. te pedig olyan csodákat vársz el, amik talán jövőre megtörténhetnek Isten segedelmével.

2,5 év kormányzást kérsz számon.

2,5 évet.

a recesszióban természetes, hogy előbb azon spórol a lakosság is és a vállalkozások is ami halasztható fogyasztás, tehát neked most nem megy, ezért nem tudod azt a nagyon magas életszínvonalad fenntartani és ezt kéred számon a kormányon.

érdekes.

ahogy az is, hogy felemlegetitek ezt a 1millió munkahelyet csak azt felejtitek el mindig le mögűle, hogy 10 év alatt.

10 év alatt meglehet.

de most ha elosztod arányosan a 2,5 évre :o) akkor tényleg nem tudok mint mondani ...

ezt a fröcsögést viszont amit itt műveltél, kérlek hagyd abba !

én egyébként amikor csak tudok konkrétumot írok, lásd usa totyik, stb. azok konkrté számok, szintek, de még ott se mindig tudok pontos időtávot kötni hozzá.

egész eccerűen azért mert nem Jézus vagyok, se csodatévő Szent János, stb.

a jbk-ra is kaptál konkrétumot és időtávot is: 2013 tavasza 3,5% (ha mégis nyárra lesz meg vagy csak őszre kérlek ne kövezz meg azért :o)

viszont az is konkrtéum hogy mehetsz bárhová most európában, most a te termékedre sehol sincs szükség és nem is lesz kb. 2-3 évig legalább.

és ehhez semmi köze a kormánynak.

ehhez a válaságbank van köze és legfőképp annak hogy túl sokan túl előre hozták a lakásfogyasztásukat, azaz amit 20-30 év alatt kellett volna megépíteni felépítették 6-8 év alatt.

ennyi történt.

nem több.

ezért ment akkor jól most meg szarul és még fog is egy jó darabig, neked, a te profilodban.

ha ezt átlátod, akkor tudsz esetleg váltani vagy elfogadni hogy lejjebb kell adnod a luxusból (amit persze te nem annak élsz meg :o) de hidd el az, kevesen élnek úgy mint te), de mehetsz bárhova ugyanezzel fogsz szembesülni, halott most az a piac és még halott is lesz az ingatlanpiac még kb.2023-ig.