Re: érdekességek az inflációhoz :o)
Ricsi Előzmény: #561995Pont ugyanúgy maszatolsz, mint a kormány...
Most már 1,5-2,5 év a növekedés, ha meg buknak a fijjúk, akkor meglett volna, csak az utódok elcseszték. Ilyet is hallottam már sokat, folyamatosan ezzel etetnek minket, és mindig vannak, akik ezt el is hiszik.
Én viszont nem hiszem el a maszlagot, tényeket akarok. És nem 1,5-2,5 év múlva, a távoli homályba, hanem értelmes távlatokban.
Mindig mindenki az elődjére mutogat, ez is a legjobb a négyévenkénti választásban. Mindig jön más, aki majd mutogat az előzőre. Ebből is elegem lett.
Tudod, vagy 15 éve fogadtam egy barátommal, akkor lesz magyarországon euró, amikor négyes metró. Eltelt 15 év, és még mindig aktuális a fogadásom, szégyen és gyalázat. Ezalatt mindenütt épült mindenféle, egy pár éves országnak Eurója van (szlovákia), néhánynak is előbb lesz, mint nekünk.
Na nem ragozom, szóval a maszlagból elegem van. Akkor ha jól értettem, a tavaszi 5,5%-ot már törölhetjük, így te sem mondassz semmi konkrétumot, pont mint a kormányod és az abban található zsenik.
Nekem jó kedvem van és nyugalmam. Sokkal nagyobb a nyugalmam, mint az emberek 99%-nak, mert nekem olyan Uram van, aki ...
Nem ennek a témája, szóval most nem teszek róla bizonyságot.