Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Facebook helyett :

Roberrtto Előzmény: #543618

Nem azt mondom, hog yha holnap bevezetik ezt akkor az úgy jó lenne. Nyilván jelenlegi állapotában komolyabb dolgokra nem alkalmas a facebook. Biztonság terén rengeteget kell javulniuk.

A bennfentes infó meg írtam már csupán vicc volt, találgatok én is, ahogy ti is.

Az meg, hogy ez csak egy tömeg igaz, de azt is tudod akkor, hogy a tömeget lehet a legjobban befolyásolni, mivel a tömeg nem gondolkodik!

Ma az online világban élünk, a jővő méginkább ilyen irányba megy, itt van egy 1 milliárd fős közösség amit meg lehet szólítani, szinte minden irányból. Én ebben látom a jővőt, az meg, hogy google megjelenésekor más volt a piac oké, de google is a semmiből jött és a régi nagy keresőket lefőzte a jó algoritmusainak és pagerank-jának köszönhetően.

Facebook úgyanezt csinálta, volt egy myspace, itthon egy iwiw, máshol k itudja mi, jött a facebook, nyomta mindenki, egyszerű volt és terjedt.

Teljesen midnegy, hogy valami milyen időben versenyez, ha jó a dolog akkor kiforrja magát.

Facebooknak meg egyetlenegy versenytársa sincs, se közel se távol, googlenek se jött be a + (eddig) a microsoft emg nem váletlenül nem próbálkozik, hanem inkább szorosra fűzi a kapcsoaltot facebookkal.

Amúgy azt se tarto melképzelhetetlenek, hogy a wp rendszerbe fog olyan szinten integrálódni a facebook, hogy tulajdonképpen az lesz a facebook mobil

Az meg, hogy most nyitottál citi számlát és nem esett szó a facebookról, hát érdekes:))

Azért azt szerintem Te is gondolhatod, hogy ennek a kiépítése nem 1 hónap, meg mint írtam is jelenlegi állapotában a facebook erre lakalmatlan is.