Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Facebook helyett :

Roberrtto Előzmény: #543486

Mennyivel másabb a google mint a facebook?

Ők is egy egyprofilú céggént kezdték, annak idején adtál volna rá sanszot, hogy egy ekkora mammutá növi ki magát és ennyi midnennel foglalkozik?

A facebook jővője korántsem a reklám lehet, hanem az integrált szolgáltatások pl facebookon keresztül keres az ember egy terméket, átnézi a kínálatot, ebay, amazon mit tudom én még mi, és ott is veszi meg mondjuk paypalal fizetve!

De a nyáron felröppent pletyka se hiszem hogy kacsa, miszerint a citibank a facebookon bankolna!

Persze lehet modnani, hogy facebooknak a biztonság terén van elmaradása, am iigaz is, de ez sok esetben a felhasználó hanyaghsásán is múlik, pl nem kell linkeket megosztani illetve rákattintani gyanúsabbakra.

Ráadásul igy a bank "látja" az igényeit a felhasználónak a facebookon, akár ajánlatott is tud neki küldeni bármilyen dologgal kapcsoaltban és ugye nem csak bankoknál végez az ember pénzügyi müveleteket.

Rengetek mindenre fel lehet használni egy ekkora közösséget, szerintem bele se tudunk gondolni hoigy milyen tertvek lehetnek asztalon.