Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Facebook helyett :

Roberrtto Előzmény: #543422

Na, de én nem is vagyok ismerőse, az egész világgal megosztotta a gyerekének a képét. Meg ahogy láttam van neki 1000 "ismerőse". Ez is csak nekem furcsa, 1000 ember, én ismerősnek még 100 emebrt se tudnék mondani, akikkel meg kapcsoaltbanvagyok jelenleg az olyan 10-20...

Persze más tészta az akivel csak köszönöviszonyban vagyok, de azokkal minek facebookozni?

Komolyan nem értem, számomra egyszerűbb lenne tényleg emailben elküldeni, de akkor is csak pár embernek, vagy ha valakit annyira érdekel, az majd a gépemen megnézi a képeket.

Valahogy nekem az is furcsa, 5 éve nem látott emberkével minek tartsam a kapcsoaltot, vagy figyelgessem hogy éppen milyan képeket töltött fel vagy osztott meg bármit is? Ha nem tartjuk a kapcsolatot a való életben élő szóval, akkor ennyi, ő se keres engem, én se őt.

Egy másik sztori: kb 1 éve beszélgetek egy sráccal az utcán, jön egy csaj, mondja: Látod azt a jó csaj aki szembe jön? Mondom: Látom. Ő erre: Többször cseteltem már vele facebookon! Erre én: Haver, akkor miért nem köszöntetek egymásnak?

Ennyit a szép új világról! Virtuális életet élünk, de ez vonatkozik ránk is fórumozókra, igaz én például legalább olyan topikokat látogatok ahol valami érdekem hasznom fűzödik, nokia, facebook, ilyesmi.Igaz sok hasznát ennek sem veszem, benfentes információkat eddig még nem sikerült emgtudnom innen!