Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: célár

Roberrtto Előzmény: #542285

Én is eladtam, mikro visszafordult 30ról, sajnos meg kellett tennem.

Lehet novemberig megint nem kell piszkálni, addig inkább nokiázok, vagy esetleg zynga, ha még esik, de azt szigorúan csak rövidtávra.

Igazából most az az egy kérdés, hogy a 180 napig kitartókkal miben egyeztek meg, ha megegyeztek egyáltalán valamiben. Mert ha az 1 milliárd db részvény tulajdonosainak nagy része eladni akar, akkor gáz lesz. De én továbbra is arra számítok ,hogy 15 max 12ig lemegy és onnan fel. Van növekedési potenciál a cégben, ha csak a desktop felületet nézem, jobban célzott hírdetésekkel lehetne operálni, alkalmazásbolt nem tudom mikor lesz végre. Egyébként szerintetek minek az instragram alkalmazás mikor az egy fényképezőhöz használatos. Facebook mobilos részébe bajosan építenék be, ha jól sejtem ez inkább egy mobilalkalmazás lehetne ha lesz saját mobiljuk. De ugye ezt Zuckerberg cáfolta.

Ha mobilos hírdetések is meglesznek az is szépen megtolhatja a profitot. Ráadásul arra is kiváncsi leszek mi lesz pl abból, hogy a citiban a facebook-on keresztül akar bankoltatni a jónéppel, vagy éppen a yahoo-s együtmüködéssel (talán yahoo-s dolgok közvetlenül facebookban is megjelenek valamilyen módon?). Ráadásul ott a microsoft mint stratégiai partner, azért ez se kis támogatás, pl a wp telefonokban már méllyen integrálva lesz a facebook. Igazából aki ellenfélnek tekinthető az a google, ő is hírdetéssel és közösségi oldalal próbálkozik. Előbbiben sikeresebben, útóbbiban sikertelenebül.

Azért a forgalom se semmi, 80 millió és még 2 óra visszavan a kereskedésből! Számoljun kcsak, 80 millió X 19 = 15 200 000 000$ és ugye ez még több is mivel 19$ felett kereskedtek ma. 334 400 000 000 Ft volt eddig a mai forgalom (220-as $-al számolva)! Azért ezt is enhéz értelmezni nekem egyszerű halandónak:)