Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: célár

Roberrtto Előzmény: #541755

Erre én is írhatnám, hogy belőled is hit beszélsz, Te egyszerűen csak a rosszat tudod elképzelni a cégről.

Persze, hogy lemehet 5$-ra is, ahogy 0.01-re is. De mennyi ennek a valószinűsége?

Én a jelenlegi árnál 15 max 12ig várom. Gondolom Te is meg szoktál határozni egy ársávot, ami alatt felett vennéd eladnád.

A microsoft is egy szoftver csupán, semmi több, de mégis egy mammutcég és él és virul évtizedek óta.

Lehet úgy is nézni, hogy ez egy szoftver, szerverek csupán, de úgy is, mint sok ember számára az internet kapuja és összesége.

Az a baj ezt a maradi felfogást, hogy nincs mögötte kézel fogható dolog, gyár, fizikai termék felejtsük el egyszer s midnenkora.

Pár éve egy orosz srác csinált egy weboldalt chatroulett néven, ami elkezdett terjedni és a égén annyian látogatták, hogy dollármilliokért adták el. (ha eladták egyáltalán)

Ez egy oylan dolog mint egy hírdetési tábla a Times Square-en, és egy másik Baktalórántházán. Más tarfifa szerint fizetnek itt is ott is. A mai világot a reklámok uralják, minél több emberhez eljut, annál drágább a reklám megjelenítése.

Senki nem modnta hogy lesz más is a közösségi odlalon kivül, talán egy alkalmazásbolt fog indulni, de a mobilos szoftver szerintem is rázós a semmiből indulva.

Az a baj itt sokan rögtön szeretnének midnent, nokia is 2 éve átmeneti álapotban van, ez az átalakulás ideje.

Apple se rögtön az iphone gyártásával kezdte!

Mondjuk aztmind a mai napig nem értem ,hogy egy fránya alkalmazásért (instargram) minek kellett kiadni 1 milliárd $-t...

Az egy dolog, hogy most divatban van, de ez csak egy fényképmegosztó...

Vették volna meg inkább most zyngát kétszer annyiért, vagy akár ha még esik RIM-et és ott lenne a mobil hardver, szoftver.

Meglátjuk a dolgokat, az idő eldönti kinak van igaza. Bármi lehet még ebből a cégből!