Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #541690

Meg fogsz lepődni, egyből értettem, amit írtál, csak nem erről beszélek.

Én arról beszélek, hogy a sikeres saját tőzsdézéshez egyrészt kell egy képesség, ami vagy meg van valakiben, vagy nincs, de tegyük fel, hogy meg van. Ebben az esetben is igaz marad az, hogy ha saját magad tőzsdézel, akkor az nem megy másodállásban, akkor az gyakorlatilag egy főállás, amiben képezni kell magad, okosítani, tanulni, odafigyelni és leginkább sok időt erre szánni, főleg, amig az egészet megtanulod és belerázódsz még a magyar tőzsdén is. De szerintem ezt már régen megbeszéltük, és többé-kevésbé egyet is értettünk ebben.

Éppen ebből következik számomra az, hogy ez nekem egyáltalán nem éri meg, mert nem hoz az egész annyit, mint amennyi időt/energiát erre rá kellene szánnom.

Nekem nem voltak nagy igényeim ezzel a kérdéssel kapcsolatban, de azt is alulmulta a tapasztralat. És rájöttem, számomra az, ami alig tud pár százalékkal többet hozni, mint egy garantált államkötvény, vagy lekötött pénz, az nem üzlet.

Abban kétségkívül igazad van, hogy tényleg nem hittem el, hogy ennyire nem az, de ugye, annyira arról szól a világ, hogy tőzsdézz, forexezz, ebből meg lehet élni, hogy gondoltam, csak megnézem már azt, hogy mire lehet ezzel jutni.

Most tulajdonképpen csak megerősítetted azt, amit eddig is sejtettem: Általában semmire. Aki megy valamire, az a kivétel, aki erősíti a szabályt.

Szerencsejáték felső fokon :)