Re: Vakmajom alap
lagwagoner Előzmény: #540443"Mert tudod, így csak az derül ki, hogy nem vagy ezzel kapcsolatban sem képben és ilyenkor valahol vérciki annak tapsolni, aki csúnyán benézett valamit, mert nem tudta (és még mindig nem tudja, érti), hogy a Concorde VM nevében a VM=VakMajomból jön. De nem baj, most már tudjuk, hogy összeakadtak a kocsányaitok, mert jelen esetben csak azért gondolod, hogy én kevertem össze, mert Lagwagonernek most esik majd le, hogy a VM a vakmajom kötvény(!!!!!!), és a Platina Pi-t rbbj hozta a képbe."
Mindenki tudja, hogy a Vakmajom az a VM:-))). Azt is mindenki tudja, hogy én mit akarok mondani, ami neked nem esett le, hogy mind a típust, mind a hozamot benézted. Ez a hozzászólásod nagyon csúnya volt velem szemben, amellett, hogy magadnak egy ronda öngól és saját arcod csapdájába estél, hisz addig görgetted, terelted ezt, hogy most már tényleg rajtad nevetnek. Én nem. Számomra azért fájó, mert ha a te alapodról/cégedről lenne szó amiről valótlan állítanának, és én tisztában lennék egy megcáfoló ténnyel kapcsolatban, akkor ugyanígy megvédeném a tényeket (közvetve téged). Nekem nem az a célom, hogy igazam legyen, hanem a te figyelmedet akartam valamire felhívni, amit ahelyett, hogy megköszöntél volna (és a kutyát se érdekelte volna, hogy mit néztél be), inkább sértegetsz és képen köpsz :-( Te mindig attól parázol, hogy tévedhetetlennek akarod magad mutatni, mert akkor beléd rúgnak. Ami egy hülyeség, csak valami miatt mártírként és mindenki célpontjaként szeretnéd magad beállítani. Kicsit elkeseredtem emiatt.