Re: nincs cím
Előzmény: #540230Nézd rbbj, én mindig elmondtam a véleményem az úgynevezett szakértőkről, viszont soha nem állítottam, hogy én az lennék.
Tudod, sokszor az az érzésem, hogy "magyarázod" a pocsék teljesítményeket, valahogy úgy, mint amikor a holló a hollónak nem vájja ki a szemét, holott semmi közöd ezekhez a szemetekhez. Ez egy picit érthetelten. Tudod, van egy hülye kívülálló nem kezd el ideológiákat gyártani arra, hogy miért lehet ilyen SZAR eredménnyel pár ilyen alak "guru" ebben a kis országban, de hogy tőlünk nyugatra körberöhögnék a "szakértelmüket" az hétszentség. Ezen túlmenően nem szükséges a hülyeség kiadványait olvasni, elég egy kockás papír, vagy egy Excel ízlés szerint és oda kell írni azt, egymás mellé, hogy évente(!) mennyit hoztak az állampapírok, betéti kamatok, és a befektetési alapok és ezek KÖLTSÉGEIT(!) levonva kapni egy eredményt.
Namármost, ha véletlenül az jönne ki neked is, hogy az ajnározott vak majmok HÜLYÉBBEK mint a sok éves átlag, és kevesebbet hoznak a konyhára, mint egy államilag garantált lekötött banki betét, akkor abból nem azt a konklúziót kell szerintem levonni, hogy én nem értek hozzá, hanem azt, hogy ők az elégtelenek, csak profi a marketingjük, amivel ezt a SZART úgy adják el, mintha ez kemény munka eredménye lenne.
Tudod milyen orthodoxia jutott nékem az eszembe barátom? Hát az, hogy azt még csak megértem, amikor Sorostól kezdve még pár igazán nagy bennfenntes (szó jó értelmében, no offense) gurutól eltekintve, akiknek a vérük is árfolyamból van és úgy érzik a rezdüléseket, mint egy szeizmográf, azok pénzt kérnek azért, hogy pént csináljanak, de wazze ezeknek a majmoknak inkább FIZETNI KELLENE azért, hogy odaaadom a pénzem és próbáljanak belőle hasznot csinálni, nemhogy én fizessek...
Azaz, aki ennyire SZAR teljesítményre képes csak, az vegyen fel kölcsönt tőlem normál kamatra és abból próbáljon többet csinálni, de ne hülyítsék már be a népet manipulatív százalékokkal, hanem bátran írják oda, hogy lúzerek klubbja.
Szerintem sokkal közérthetőbb és tisztességesebb lenne.
És nem hiszem, hogy ennek megértéséhez könyveket kellene kiolvasni.