Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #540271

"Akkor ha ránézel pl a magyar piacra és hiszel abban , hogy ezek a forradalmi dolgok valóban tündérmesébe illők, akkor azt kell látnod, hogy egy bóvli árazás van, azaz a piac nem ismerte fel ezeknek a dolgoknak a "nagyszerűségét" sőt inkább undorral reagált. "

jaj, ezzel tényleg ne offoljátok szét ezt a topicot, így is szét lett (magamat is beleértve), de te jóval többet beszélgettél _AT_-val tudnod kéne a választ. Röviden: International Financial Gang hatása ez, hogy az uzsorakölcsönökből kitörni akaró országokat így presszionálják....

Igaz, AT? :-))

Vagyon: bár erről is akartam írni, a másik topicban. _AT_ egy fix nominálisan sávos rendszert írt fel anno: 0-10 M, 10-100M, atb.... Én nekem azért nem tetszett, mert pl. 100 millió egész mást jelent neked, _AT_nak, Csányinak vagy Sorosnak. Szerintem többet mondó ha a jelenlegi nettó vagyonunkat (adósságot és lakóingatlanunkat levonva /likviditási okokból: előszoba nem eladható önmagában/) arányosítjuk jelenlegi éves kiadásunkhoz. Mert ebből kiderül hány évig tudnánk magunkat finanszírozni. Ha elérnénk a 10 évnyi (kiadásnak megfelelő) vagyonkát ott már 10 %-os hozam vagy tőkemegtérülés már bizony egy éves kiadásunkat fedezné (az inflációtól most eltekintek, majd kifejtem miért. Röviden: fogyasztói kosár/preferencia rendszer változás/változtatása, aminek kicsik az inflációja vagy deflál esetleg). Tehát egy 10-15 évnek megfelelő összes kiadásnyi vagyon már jó módnak számíthat az adott embernek szerintem, és ebben benne van a relativitás is. Egy hajléktalan 5 Millióval már vagyonos, gyári munkás 50 millióval, üzletember 500 millióval pl. kb. Kérdés mennyi az éves "rezsije" és ehhez képest mennyije van.