Re: nincs cím
Roberrtto Előzmény: #537525Ezeket honnan veszed?
Elég szép kis profitja van facebooknak a hírdetésekből.
E-starral meg ilyen kaliberű cégeket nem kellene ezekhez hasonlítani.
10$ alá én nem várom facebookot, talán 12ig leeshet. És miért ne lenne esélyük mobilpiacon?
Ha ugyan olyan értelmetlen hírdetéseket sikerül kitenniük mint webes oldalra, hasonló hatékonysággal már jó!
Nézd, én nem azzal vitatkozom, hogy gagyi-e vagy nem, egyértelmű, gagyi, az egész facebook, dizájnostúl, hírdetésestől. Az a kérdés harapnak-e rá, a jelek szerint igen, ha még optimalizálnák jobban a hírdetéseket még jobb lenne. Ráadásul a felhasználói bázis is nő, annak ellenére, hogy 84 millió duplikált account van. (ma olvastam valahol)
Én továbbra is azt mondom, hogy más irányba is kell nyitniuk közösségi oldalból, különben egy két évig ellesznek és utána hasonló mammutá válnak mint pl yahoo.
Mobil nem lenne rossz, de nehéz is ugyanakkor, ráadásul irgalmatlan pénzeket emésztene fel.
Én még a kínai nyitásban reménykedem, na arra lenne rally az biztos.
Továbbra is azt mondom, idén lesz még kibocsátási ár felett! Csak két hónapja van tőzsdén, várjunk még a temetéssel!
Nokia meg ha nem vásárolják fel, akkor jővő ilyenkor kint elsz bőven a kátyúból.
WP8 nagyon igéretes, ráadásul microsoft is tolja a finnek szekerét. Ha megközeliti a wp8 részesedésük a mostanit (80%), nagyon jók lesznek, de én attól félek többi gyártó is rácuppan a témára.
A jővő a wp nem az android szvsz.
Amúgy a RIM ami nem fog kimászni a gödörből ,egyzserűen túl kicsi hozzá külső támogatás nélkül, amilyenben a nokia is van most.(microsoft-nokia)