Re: 25 milliárd HUF/kopf
Előzmény: #534426Jajj, zsindex, véletlenül rákattintottam :(
Elmentem, ferőtlenítettem a billentyűzetet és a monitort, mert kezdett nagyon hányingerszagúvá válni a simor és oszkogató féle embereket (akik köztudottan offshorolnak és ezeket támogatják, ebben adnak tanácsokat) nyíltan támogató, most meg ez a jómóduak ellen uszító mocskos szennylap. Hát nem érdekes, hogy amikor simor offshore ügyei voltak, akkor masszívan magyarázták, hogy ez nem az, most meg azt, hogy ezért van bajban az ország, mert itt a jómóduak adót csalnak és kirabolják az országot?
Hogy a jó b*** k*** a****aformáju szülőlényeiket! Nem ám az uzsoramaffia rabolta ki az országot, nem a rohadt hazaárulóik, nem, a magyarok rabolták ki a magyarokat! Indulhat újra a kulákozás, listázás, államosítás, terrorizmus, padlássöprés, csak hogy ezeknek a senkiházi trógereknek perverz élvezetük legyen a magyarok gyalázásában. A liberálnácik már erőre kaptak és jön a bolsevik propaganda a prolik lecsúszásáról a gazdagok ellenében, uszítás a társadalom kettéosztására.
Menjenek ezek a liberálnácik terrorisztánba és ne itt akarjanak bolsevik forradalmat csinálni, aminek az élére állhatnak.
Undorító okádék bolsevik banda.
EZ A GÁZ, ahogy HAZUDNAK ezek a mocskos (na majdnem olyan jelzőt írtam ide, ami után lazán lenácizhatnának). Úgyhogy nem írom.
Undorodom az ilyen magyarnak látszó, gázt csináló, országrontó idegenektől, akik magyarnak adják ki magukat, pedig csak abból élnek és csak abban léteznek, hogy ennek az országnak és népnek el kell pusztulnia.