Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Csakhogy borzadjunk el az emberi gonoszságon.

BudFox Előzmény: #534358

A világon annyi féle, fajta, formájú UFO -t láttak már, és mindenki beszél itt arról hogy itt jártak a földönkívüliek, csak egy valamire nem gondolt még senki . legalábbis én még nem láttam leírva sehol :

- Azért ilyen különbözőek az UFO -k , mert különféle naprendszerekből jöttek.

voltak pl. a Gulf Breeze -i UFO inváziónál látott UFO -k, akkor háromszög alakú UFO -k, más-más formájú UFO -kat láttak sokan.

Egy dokumentum filmben láttam ahol azt latolgatták hogy a tejútrendszerben vajon hány bolygón fejődhetett ki az értelmes élet....nos szóval annyi naprendszer van hogy nagyon óvatos becslések alapján is több millió értelmes civilizáció alakulhatott ki csak a TEjútrendszerben.

Nem is kell hát csodálkozni hogy ezek időröl időre meglátogatnak minket, felfedeznek minket...aztán mennek tovább...egyik-másik UFO -k csak elhúznak az égen..mások leszállnak, mások még jobban megismernek minket, netán figyelnek minket...

ÉN hiszem hogyha elég érettek leszünk, elhozzák nekünk a tudást hogy ilyen "UFO" űrhajókat építhessünk...netán azt az üzemanyagot ami az UFO -kat hajtja...és ami nincs is a mi Földünkön...ezáltal segítve minket hogy kiszabaduljunk a Naprendszerből.

lehet hogy van valami ilyen csillagközi törvény : Segíteni kell a megfelelően fejlett civilizációkat ha nincsenek meg a szükséges feltételek hogy elhagyják naprendszerüket.