Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

BudFox Előzmény: #533560

Érdekes ez a topik..majd rendesen végigolvasom ha egyszer lesz időm...

most csak egyet fűznék hozzá....és szeretem a hazámat,,...megpróbálok tisztességesen élni benne...mindenki előtt dícsérem...védem ORbánékat, nem engedem hogy a kommunisták megint előtérbe jöjjenek, mert tudom hogy ők az igazi gonoszak... :D

más aspektus...:

az üzleti életben is megpróbálok minden szabályt betartani....de a héten a NAV volt nálam....és 5 üveg Ászok sör -t kifogásoltak....volt róla számla, amit szállítólevéllel hoztam át egyik boltunkból a másikba....csakhogy a szállítóleválre nem írtam rá az eredeti számlának a sorszámát :DDDD elfelejtettem, vagy nem godolatm rá hogy rá kell írni..és most emiatt lehet hogy megbüntetnek 30.000 -re, de NAV os szerint 100.000 is lehet....

5 üveg sör miatt....

Na ilyenkor aztán annyira elmegy a kedvem hogy itthon élek...hogy elhatároztam hogy ezentúl senkinek nem teszek meg semmilyen szívességet, se semmit....nem érdemes itthon gürcölni, robotolni...forgalom úgy sincsen.....csak az időmet pazarlom itthon.... még az életkedve is elmegy az embernek itthon ha ezt tapasztalja...

Volt évfolyam társam 1,8 Milliárd forintot rabolt egy osztrák bankártól , úgy hogy megfenyegették, hogy kiírtják a családját ha nem fizet, ő meg vígan éli világát..mert szereztek papírt, hogy az osztrák lottón nyerék a pénzt...VICC ezzel el is van rendezve a dolog :D

és még ne legyen felháborodva az ember?