alapblog
Dr. ursihttp://www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/16-citadella/1740-
sztem meg nem mindegy hogy forintban adnak 7%-ot vagy euróban :o) és hol mennyi az infla, vagyis mi a reálhozam és az milyen pénzben.
mert ugye ha egy folytonosan gyengülő euróban akkor még az is elvesz, míg egy folytonosan erősödő forint meg még hozzáad.
a hozamhoz :o)
ja és egy terhelt és kilátástalan hogyan megoldó unós állam kötvényébe teszem v egy önálló pénzzel, pénzteremtéssel, monetáris politikával bíró a lehetőségeteket a legelején megragadó a változásokat még qzelőtt elkezdő :o) gazdaságú ország paparjába fektetetek -e
ahol nem is akkora az adósság mint más eusoknál még a németeknél is és visszafizetése esedékes hamarosan egy jó részének(ami csökkenti tovább) és olyan pályán va ami csökkenő és minden feltétel adott a valós gdp növeléshez (értsd valós azaz nem fogyasztás hitelből) és minden monetáris eszköz is adott még ! mert simor nem lőtte el azokat mint ekb fed stb (szóval így lesz a rosszindulatból a rosszakaartból mégis jó :o)) bár nem állt szándékában - sztem már ő is látja h elkúrta )
és igen egyre olcsóbban fogank minket forintban finanszírozni azé amit leírtam.
az elemző uraknak meg lehet majd nagyokat csodálkozni, meg mindenféle háttér magyarázatot gyártani, hogy most épp nem az imf miatt hanem qmf miatt vagy a lópikula arbitrázs miatt vagy a most épp jó a hangulat v senki se érti miért de felkapott lett befektetőügyileg Mo.
ti sosem fogjátok érteni.
a külf aki tolja be a lét az igen.
talán a lé tulajdonosát kéne megkérdezni hogy miért is tolja be :o)))
vagy azt a fiatalembert (a kopasznak dolgozik), aki józan paraszti ésszel eccerűen csak értelmes és nem szoclib agymosott közgazda demagóg tanokat hangoztat közben dől meg minden de még mindig csak szajkózza.