Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Csakhogy borzadjunk el az emberi gonoszságon.

Ibiza Előzmény: #532068

anno jártam Thaiföldön buddhisták mondták Buddha benned van..keresd meg fedezd fel..de a fában fűben..gyümölcsben mindenben..számomra szinpatikus gondolat..hedonistaként és aszkétaként is lehetsz buddhista..

nem elérhetetlen elefántcsont toronyban golyóálló üveg mögött leledző idolok kellenek..akik mesés gazdagságban (miközben a fösvénység a 2.fő bűn) politikai összefonódásokban maffiás kapcsolatokkal.pénzmosással hozhatóak összefüggésbe..

valami nem kerek ha természetellenes gyermek szexbotrányok vannak a kereszténységben..

Tudom azt a vallást nem a képviselői alapján kell megitélni..de azért ez egy jel..jel ami kilátszik..valami természetellenes..mint alapból a szexmentesség..ez természetellenes.. értem én abból fakadhat(na) annyira elfoglal és kielégít a vallásom és hitem folyamatos mélyítése ez leköti az összes energiám..és kielégíti minden vágyam.. a szex az alantas...miért? tudom mert a szex az csak a szaporodáshoz kell..ok de akkor miért hat ilyen mértékben az agyra és a hormonokra..nem lenne belénk kódolva..