Re: facebook
Roberrtto Előzmény: #525621Remélem visszavesznek, vagy ha rá is akarják erőltettni a dolgaikat a felhasználókra, kicsit meggondolják, hogy mennyire erőszakosan teszik ezt.
Amúgy a google vagy a microsoft is ezt csinálja, ők diktálnak. Sok fanyalgó véleményt lehet olvasni a neten, hogy a win8 csempéi nem tetszenek a felhasználóknak, plussz miért veszik e a start menüt.
Ettől függeltenül biztos vagyok benne, hogy microsoft lenyomja a torkunkon a csempéket, ez az alapja az egységes új microsoft ökoszisztémának. Szerintem ekkora változás még nem volt a microsoft windowsában mint most, lehet 1-2 évig pangás lesz az eladásokban, de ahogy terjed úgy fogja midnenki átvenni.
A google drivban meg a feltöltött adatok egy az egyben a google tulajdonát képezik ,szabadon másolhatják vagy törölhetik a feltöltött tartalmakat. Azért ez is diktatórikusan hangzik nekem. De ez nem fogja eltántorítani a felhasználókat a használatától, mert ők álltalában nem olvasnak utána, next, next, agree, ok és ennyi náluk a felhasználási feltételek:)
Jó esetben ezt a facebookos emailes dolgot se érzékelte legtöbb user, ha nem olvasta a híreket.
Én amúgy a negyedéves jelentést váro mmár, van egy érzésem, hogy nem lesz jó... de talán túl rossz sem.
No meg a saját telefon gyártásáról szoló hrek is jöhetnének, azzal együtt, hogy felvásárolták RIM-et pl:)