Re: nincs cím
hAliG Előzmény: #523584Engem is már fáraszt, és már leírtam azt is, hogy korábban szívesen jöttem erre az oldalra SY olvasgatni a színvonalas hozzászólásokat, mostanában már egyáltalán nincs kedvem!
Persze legelőször mindig az E-Star topikot "ütöm" fel (ebben vagyok érdekelt elsősorban), de elmegy a kedvem a többit már nem is nézem.
Meg kell hagyni, hogy biztosan vannak itt feldumálók, kamugépek, hívők, károgók stb. de nekem továbbra is az a személyes véleményem, hogy amióta AL és Ex rászálltak a topikra a szándékos provokációikkal azóta is romlott egy nagyot a "színvonal".
Előtte is romlott! Amikor a sok hívő egyből megtámadta azt, aki rosszat írt a papírról - pl. Hathort. (Én is hívő vagyok valamilyen szinten, de igyekszek nem megbántani senkit szándékosan. Kivéve, ha szándékosan provokál, folyamatosan szurkálódik.)
A lényeg, ha valaki rászán vagy 1-2 órát (szánjon rá a fene egyébként mondhatjuk), és elolvas időszakokat, megláthatja, hogy hosszú ideig normális hangnemben fórumozó emberek is kifordultak magukból a szándékos provokációk miatt.
Ami egyébként profi provokáció, pont annyit írnak, ami még belefér a hangnembe, de már felbosszant embereket.