Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #523227

"az irányítás egy rt-ben a tulaj kezében van."

Egy NyRT esetében a tulaj fogalom értelmezhetetlen, az irányítás pedig az igazgatótanács kezében van, akik a részvényeseknek tartoznak beszámolással. Pont ez az RT lényege.

"Ha ezt nem látod, hogy ő nem egy papíron szereplő név csak Fb-nél, akkor megint olyanról beszélsz, amire semmi rálátásod nincs."

Az, hogy Zuckerberg mit és hogyan csinál, azt tudjuk. Azt, hogy MIÉRT, arról próbáltam beszélgetni. Szerintem nem ő irányít.

"Ez a pénzelt Zuckerberg meg egyebek pedig a te eszement összeesküvés elméleted újabb megnyilvánulása, amire semmilyen bizonyíték nincs."

Na ne mulattass már, hiszen tavalyig a cég masszívan veszteséges volt, százmilliós nagyságrendben, ugyanakkor százmilliós mértékben fizettek ki kártérítéseket a korábbi lopások eremdényeképpen. Szerinted mi kell még ahhoz, hogy meglássad, hogy mennyibe került ez az egész, és hogy azt nyilvánvalóan NEM Zuckerberg finanszírozta? Innen már csak egy lépés az, hogy jó esetben 100 milliót érhetett az egész kupleráj pár évvel ezelőtt, és az a kérdés, hogy akkor szerinted ki tolta bele az ezt meghaladó pénzt úgy, hogy Zuckerberg mégis többségben maradjon?!

Mondhatni, Zuckerberg személyiségét ismerve, ki lett volna az, aki kőkemény garanciák nélkül odatolt volna ennyi pénzt KISEBBSÉGBŐL, miközben te magad írod, hogy tudható, hogy arra magasról tesz? Nem érzed a szituáció furcsaságát?

"Még itthon is lehet semmiből kiemelkedni, számos élő példát mutathatnék be neked, nemhogy amerikában."

Már hogyne lehetne. Erről szól minden tündérmese :)

"Csak te fejedbe vetted, hogy nem lehet, oszt kész."

Én nem Zuckerberg felemelkedését tagadom, hanem azt mondom, hogy nála sem az ész és a tehetség dominált, hanem a származása, oktatása és a mögötte álló vagyon. Vagyis ő sem a semmiből jött és vált többé.

"Hiába mutatkozna be neked 100 ilyen ember, és igazolná számlakivonattal, akármivel, akkor se hinnéd el. Neked vannak ilyen vallásos hit erejével rendelkező dogmáid. :)"

Nem nagyon fogsz tudni olyat mutatni, akinél semmiféle előzmény nem volt. Minden klánban, családban van egy első, aki nagyot alkot, de jellemzően ezek a XIX. századra nyúlnak vissza.