Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: uram-bátyám kapitalizmus

rbbj11 Előzmény: #520175

hát nem tudom. Sztem nincs ebben semmi sötét, Bulgária, Románia lakossága olyan gyorsan fogy jelenleg is, mintha pestis dúlna. Mivel én "vad"kapitalizmusnak vagyok híve, ahogy írtad és más területen is úgy gondolom, kár a szélllel szembe pisilni, sztem nincs abban semmi elviselhetetlen, ha Európa egyes területei igen ritkán lakottá válnak. Az sem baj, ha azok a rendszerek, melyek fenntarthatatlanok, pusztulnak. A görög dorbézolás kiváló példa, sose fizettek adót, se nem nagyon dolgoztak, főszezonban is napi 5 órát vannak nyitva a boltok, várható volt,hogy az őket finanszírozók is rosszul járnak és a finanszírozottak alól egyszer cask kirántják az ingyen széket és benyújtják a számlát.

Szumma szummárum én drukkolok egy olyan egységes EU-ért, ahol a tagállamok max tartományok szintjén rendelkeznek önállósággal, és nyilván elnéptelenednek egyes területek, mások pedig az eddiginél is jobban virágoznak. Az urbanizáció is erről szólt: egyes területek elnéptelenedtek, és bizonyos kedvező adottságú csomópontok fellendültek.

A globalizáció pedig meg már rég a kis nemzetek asszimilációja felé tart.