Re: nincs cím
Bendeguz Előzmény: #516488Elsiklottam a tőzsdei pályafutásod kezdete felett. A 4 év már elég szép, volt részed akkor hidegben-melegben. Mozgalmas időket éltünk, lehetett edződni rendesen!
Facebook: nekem nagyon büdös volt a kezdetektől. Aktív facebook felhasználó vagyok, sosem értettem miből van bevételük, mert a legritkábban kattintok fizetett hirdetésekre. Sorra jöttek az elemzések a pénzügyeikről, nyilatkoztak a "nagyok" pl Buffett, hogy bottal se piszkálnák. Az IPO körüli hype is a végtelen rózsaszín ködről (gőzről?) árulkodott. Ha "Mari néni" is részvényt, aranyat, vagy akármit vesz, betolja kis nyugdíját, na onnan menekülni kell. Ugyanez volt pár éve 7400-as OTP-nél. Jött is a zakó menetrend szerűen. Óriási tanulság vonható le az E-star (RFV) történetéből. Ha van ráérő pár napod, olvasd végig a két topicot. Én is az ábrándos idióták között voltam. Bedőltem a gondosan felépített sztorinak, majd 1 évembe telt felfogni hogy át lettem baSzva. Nem kicsit! Ezek után feltűnnek a mintabeli hasonlóságok a fórumtagok hozzászólásaiból. Ilyenkor megszólalok, hogy vigyázat! Nagyon oda kell figyelni. Sajnos az érzelmi faktort nagyon nehéz kizárni.