Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Muskatli Előzmény: #511471

Ex, erre a korabbi beirasodra mar regota akartam reagalni. Most jott el az ido:

Szoval, mar vagy 100-szor leirtad, h az abban a konszolidalt merlegben amire mar hetek ota varunk el fog tunni a sajat tokeje az Estarnak, vagy legalabbis drasztikusan le fog csokkenni. Es ezert tologatjak a nyilvanossagra hozatalt ezek a szemet pernahajderek...

Lenne egy ajanlatom: ha akar csak 1, azaz egy euroval megiscsak noni fog a sajat toke, akkor befejezed itt az extrem negativ, mindenben csak a negativumot lato, minden objektivitast nelkulozo hozzaszolasaidat es ezentul PICIT kiegyensulyozottabb leszel (picit eleg, azaz nem nagy a keresem). Ha neked lesz igazad, akkor a kovetkezo hetekben heti minimum egyszer en is lefikazom ezt a bandat.

Annyit azert segitek mielott az ajanlatom elfogadasarol vagy elutasitasarol dontenel, h en megprobaltam utanajarni egy picit a temanak (es nem 100-szor karogok utanajaras nelkul mint Te) azaz az egyik (sajnos nem az estar konyvvizsgalojanal), de egy, a big fournal dolgozo auditor baratomat megkerdeztem errol az IFRSes metodikarol, es o szerinte, nemhogy csokkenni, hanem noni fog a sajat toke, lehet h nem is picit. Annyi disclaimert megengednek most magamnak, h a srac nem nagyon ismeri az estart, de ismeri a hivatkozott IFRS rendelkezest, es en magyaraztam el neki a problemat, aki ugye ugy magyaraz, h pl. te sohasem erted meg a mondanivalomat, azaz lehet o sem ertette....

Bevallom, h eddig kritika nelkul elhittem neked ezt a sajat toke csokkeneses dumat, de miutan lattam, h nem tudod mi az ebitda es a cash kozott a kulonbseg, gondoltam utanakerdezek... Es ez lett az eredmenye.. Ha majd kijon az auditalt jelentes es mondjuk a sajat toke esetleg veletlenul netalantan megiscsak none, akkor keszithetnel magadrol abban a pillanatban egy fotot, mert nagyon kivancsi lennek arra milyen fejet vag az akinek megdol a 100-szor hangoztatott bombabiztos elmelete... Persze rakd is fel... :)

Elnezest a hosszu beirasert, de epp raertem.