Re: nincs cím
Roberrtto Előzmény: #512760Azért ezt ne hasonlítsuk már estarhoz, meg itthoni wcpapírokhoz.
A tőzsde erről szól, buktam én már 50%-ot, nem is egyszer, phylaxián, forexen.
De nyertem is szépeket, pl mtelekom, las vegas sand corp.
2003ban mikor a google kijött, ők is "csak" egy keresőcég voltak, szép reményekkel, meg egy csomó szerverrel amikről futott a keresőjük. És most hol tartanak 10 év után.
Ettől függetlenül lehet facebook 2 év múlva megszünik, nem tudom, de temetni ne kezdjük el, meg legagyizni. Én is egy baromságnak tartom ezt a közösségi oldalasdit, de rászoktak az emberek. Jelenleg közel s távol nincs kihívója facenek, pénz jön annyi amennyit álmodni se mernénk. Zuckerberget meg nem hiszem ez motiválná, ahogy annak idején Brin-t, Page-t, de írhatnám Jobs-ot és Gates-t is. Ha a pénzre ment volna Zuckerberg és a többiek is már rég eladta volna a céget, jópár éve adtak volna neki már 1 milliárdot, talán még válaszra se méltatta őket.
Egy szó mint száz, vannak olyan emberek akik nem (csak) azért dolgoznak, hoznak létre új dolgokat, hogy életük végéig a tengerparton hűsölhessenek.
Ezeknek az embereknek az innovációja nélkül értéktelenedne igazán el a cég szvsz.