Re: 2012.05.09.
Előzmény: #509494"Szóval cég vagyok, van nekem egy üzletágam, aminek 660 millió a kiadási oldala és bérbeadom 10,3 millió (sic!) forintért. Ki az az őrült, aki ilyet csinál? Na ki, az állami tulajdonos."
Ki az az őrült aki ilyet csinál? Hát a liberálbolsevikok, mert szerintük ez a vállalkozás szabadsága, szerintem meg ez az ügyeskedés és lenyúlás. Ez a GYENGE állam következménye, ami még a saját javait sem tudja megvédeni. Hasonló a helyzet a tételes gyógyszerelszámolás kiterjesztésével, csak egy picurka szeletre kiterjesztették és máris havi(!) 3 milliárd(!) a megtakarítás. Merthát ki szűnteti meg ezeket? Az ERŐS állam, amely már odafigyel a javaira. Vagyis a liberálbolsevizmus az, amely az állam iránti gyűleletéből annak kifosztására szövetkezik bárkivel, az erős állam pedig az, amely ennek ellenáll és összekapja magát. Ez természtesen a liberálbolsevikok szerint DIKTATÚRA, piacellenes, versenyellenes, mert az állam beleszól az üzletükbe, munkahelyeket veszélyeztet és társai.
Szerintem meg éppen az a normális, hogy végre elkezd az állam tulajdonosként viselkendni. Ugyanis pont azt nem veszed észre, hogy ezúttal IS az állam lépett (sokadszorra 2010 óta), és az állam egyszerűen megszűntette a pénzkifolyást, vagyis pontosan a liberálbolsevik hanta része az, hogy az állam rossz tulajdonos.
Pont ebből látszik az, hogy a GYENGE (->liberálbolsevik) állam a rossz tulajdonos, és az ERŐS (->konzervatív, nemzeti, létező) állam a jó tulajdonos, vagyis a törésvonal nem az állam vs. szabad piac között húzódik, hanem a GYENGE és az ERŐS állam között.
Egyebekben vö USA: Republikánus vs. Demokrata (->konzervatív vs. liberális magyarra fordítva) pontosan látható, hogy ezek csak finomhangolások egy ERŐS állam rendszerében, de semmi köze ahhoz, hogy gyenge legyen az állam a szabadrabló piac értelmében.