Re: nincs cím
Coldplay Előzmény: #508305hat ugy latom te nagyon kepbe vagy... szinte a jovobe latsz.... :)
nem igazan hinnem h te mint europai ember fel udnad merni h kinek milyntelefonra van szuksege pl a tavolkeleten..... remelem ezt nem veszed szemelyeskedesnek!!!! nem annak szanom!!! az, h te mire hasznalod a telodat az egy dolog.. de ne altalanosits... ez a piac 3 havonta is valozhat akar.. es a technologia szeduletesen fejlodik.
az ijfone az most egy orias..... a ceg zaszloshajoja... elsok voltak tagadhatatlanul.. de most mar gyilkos a verseny es itt nem csak a hardwar-rol beszelunk..... sztem (es a piaci statok szerint is) az android nem h szepen felhozta magat hanem mar tul is note az ijfon op rendszeret.raadasul nem csak egy adott ceg hardware-be teheto bele hanem majd minden okostelefonra telepitheto.
a szemelyre szabhatosage a jovo sztem.... es ebben az apple (csakugy mint a nokia) nagyon lemaradoban van....
mert egy dolog amerika.... de mivan a vilag tobbi piacaval?????
erted ugye h mire gondolok?????
sztem uj csillagok szuletnek es regiek tunnek el... epp most az apple halvanyodik.. persze nem tudjuk mit hoz a jovo.