Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Janicroft

Most értem a végére ennek az agyatlan hozzászóláshalmaznak ami az utóbbi 2 napban keletkezett itt. Hihetetlen ami itt történik.

Azzal senki sem foglalkozik, hogy a PF-en miért írták hogy a Jeremie program miatt van szüksége a cégnek erre az úk kockázatitőke-társaságra, azzal meg főleg nem hogy ez az egy **** mondat miért lett utólag eltávolítva a pf-ről.

Ehelyett arról megy a diskurzus hogy formernek hány accountja van, ki zsidó, meg kit ***** az anyukája a világra meg miért. Utóbbi olyan dolog ami túmegy minden határon, mindegy milyen ellenszenv van a másik iránt, ilyet nem írunk le és kész.

Az accountokról: attól hogy én beregelek ide egy billgates nevű accountot, gondolom senki nem fogja azt hinni hogy az öreg kezdett el itt fórumozni. Ezért nem értem mi ez az istokedes-s ****ság AL részéről.

A másik, hogy többen is elmondták hogy Retek az nem former, erre AL jön azzal hogy egy fórumtalira el lehet vinni beszervezett embereket. Ha látnám hogy ebből formernek hogy és miért származhat haszna, talán megfordulna a fejemben hogy igaz is lehet, de ez gyakorlatilag a nonszensz kategória.

Még egyszer mondom, azzal kellene foglalkozni hogy miért alapították ezt az új céget és hogy a Jeremie programra való utalás miért tűnt el a pf-ről. Nem volt pontos az info vagy valaki kérte hogy vegyék le? Miért? Ezzel kellene foglalkozni!

Egymás anyázását meg rendezzétek el privátban, vagy ha gerinces/gerrinctelen de férfiemberek vagytok akkor nyugodtan össze lehet futni akár egy fórumtalálkozón is és meg lehet ezt beszélni, vagy szét lehet egymást csapkodni, de ne offoljátok már szét a fórumot ezzel a ****sággal. Személy szerint engem érdekelnek former kommentjei amik a céggel kapcsolatban íródnak, exmnbs1 néhány vélemánye, Ricsinek az a kommentje amikor formertől megkérdezte hogy oké hogy 6000-nél azt mondta hogy 8K lesz de mégsem úgy lett, stb, tehát az értelmes kommentek jók, de egymás anyázását felejtsétek már el lsz.