Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Arsene Lupin Előzmény: #504745

http://hetivalasz.hu/uzlet/a-nagy-rokkantbiznisz-36585/?cikk_ertekel=1&ertekeles=5

"A Népszava tegnap számolt be Papcsák újabb húzásáról, miszerint az általa vezetett zuglói önkormányzat csaknem százmillió forint értékben vásárolt be annak az E-Star Nyrt.-nek a részvényeiből, amelyben maga Papcsák is tulajdonos.

Szent meggyőződésem, hogy nagyszerű üzlet köttetett, hiszen ki más lenne tisztában vele, hogy milyen jól megy a cég, mint az egyik tulaj? Zugló nyilván profitálni fog a vásárlásból, és sokat fejlődik majd a kerület. Rá is férne.

A valóság azonban az, hogy nem annyira Zugló profitál, mint az E-Star, amelynek szintén a tulajdonosi körébe tartozik Istók Ede, a Zuglói Eszközkezelő Kft. vezetője. Ez az a cég, amely a kerületi önkormányzat befektetéseit kezeli – láthatóan ügyesen.

A mostani vásárlást például (több másikkal együtt) 300 millió forint értékű OTP-részvény eladásából finanszírozták.

Már csak hab a tortán, hogy a Népszava azt is kiderítette, hogy Istók felesége Papcsák ügyvédi irodájában dolgozik, sógora pedig 27 évesen már a kerületi vagyonkezelő vezérigazgatója.

Budapest tizennegyedik kerülete tehát méltán érdemli ki a Papcsákia nevet.

Csak azt szeretnénk még tudni, hogy vajon az egykori elszámoltatási kormánybiztos utóda, Budai Gyula mikor néz a körmére a nagy elődnek?

Mert a fentiek alapján (hahó, nem fenyegetés, vélemény!) bizony tényleg kijárna a polgármester úrnak a rendőri őrizet. Kicsit másképp, mint gondolja, de erről majd Hagyó Miklós mesél neki.

Lehet, hogy lesz pár évük beszélgetni."