Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #504462

Csak tolod tovább a hülye "szabály az szabály" szövegedet.

Milyen szabály az, ahol vannak kivételek? Miért nevezik a főszabályt főszabálynak, az alapszabályt, alapszabálynak?

Milyen szabályok azok, amelyek láthatóan szubjektív okoknál fogva hol felülírnak, hol nem?

Vajon szabálynak lehet-e nevezni, illetve szabályos szabálynak-e?

Persze, hogy az MLSZ beosztottja nem fogja az UEFA döntését kifogásolni hivatalos sajtóközleményben, mint ahogy egy osztályvezető sem szidhatja nyilvánosság előtt a gyár vezérigazgatóját. Illetve egyszer szídhatná, csak meglennének a következményei. Ez pont ugyanolyan, ne légy már ennyire naív!

Már a magyarázkodása is szánalmas: "amit a sors elvett a szerintem igazságtalan, de jogszerű döntéssel, azt visszaadta azzal, hogy ez a generáció tud majd két év múlva játszani az U19-es Európa-bajnokságon Magyarországon." ugyanis az U19-ről már korábban döntöttek, semmi köze nem volt a meccseredményekhez. Másrészről meg nyilván jót tett volna a csapatnak, ha világeseményen tapasztalatot szerez...

Az sem igaz, hogy a FIFA nem tud ilyen esetben döntést hozni, vagy ne lett volna már arra precedens, hogy akár 1-2 napon belül hozzanak döntést.

Ráadásul lehetőségük is lett volna igazságos döntést hozni (sztem az újrajátszás lett volna igazságos, akár semleges pályán), mert idő is van még az EB-ig.

Engem nem győztél meg, illetve meggyőztél arról, hogy mindig azt keresed, hogy miért lehet igazságosnak tartani azt, ha igazságtalanul kiszúrnak a magyarokkal...

"Szokj hozzá, az életben előfordul, hogy minden ellenséges szándék nélkül is ártatlanok bűnhődnek. " Majd beszéljük ki ezt a mondatodat valamelyik zsidóüldöztetéses hozzászólásod után is!