Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #503161

"Miért változtatnék, amikor én sikeres vagyok, ti meg nem? :)"

EZT azért sikerült ilyen rosszul megfogalmaznom, mert röviden akartam írni, pedig ezt sem lehet röviden leírni, mert úgy egészen mást jelent, olyat, amit nem akartam írni. Amit akartam, az erről szólt volna:

"Miért változtatnék a felfogásomon, amikor arról tapasztalatból tudom, hogy az bár rövid távon nem hoz látványos sikereket, aközben hosszú távon bizonyosan azzá válik a nagy számok törvénye miatt, aközben szintén a tapasztalatom azt mutatja, hogy a ti felfogásotok habár látszólag rövid távon sikereket hoz, de aközben hosszú távon bizonyosan nem lehet sikeres pusztán a nagy számok törvénye alapján?"

A felfogásunk között csak annyi a különbség, hogy a ti felfogásotok a hitből táplálkozik, az enyém meg a tapasztalásból :) Avagy, írjam az örökbecsű Geszti idézetet, hogy érthetőbb legyen? Na jó, leírom, mert rám is igaz. Szóval, amikor túljutottam azon a ponton, ahol ti most vagytok, akkor rájöttem arra, hogy:

"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok".

És mivel erre az alapvető életigazságra időben rájöttem, így nem volt még teljességgel késő, és azóta erre törekszem és egészen jól sikerül, habár ez sokkal, de sokkal nehezebb, mint a "sikeressé válás".

Az ehhez képest könnyed sétagalopp volt.